JALKAHOITO

Terveet jalat, parempi mieli!

Myös jalat tarvitsevat säännöllistä hoitoa. Leikkaa kynnet pyöristämättä niitä, raspaa kuiva iho pois jotta hoitavat ja pehmentävät voiteet pääsevät vaikuttamaan ja pitävät jalkojesi ihon pehmeänä ja joustavana, muista kuivata jalat huolellisesti, varsinkin varpaiden välit!

Unohda kauppaan liian pienet ja liian isot kengät.

 

Tarjoamme sinun jaloillesi kolme erilaista hoitoa joista voit valita mieleisesi

Täydellinen jalkahoito

sis. kylvetys, kovettumien poisto, ihon raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus, kynnen pinnan hionta poralla, kynsinauhojen hoito ja hieronta.

Hemmotteleva Spa-jalkahoito

sis. kylvetys, kuorinta sokerikuorinnalla,  kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen hoito, kosteuttava naamio ja hieronta. HUOM! Ei sisällä kovettumien poistoa veitsellä eikä kynsien ohennusta.

Kestopedikyyri

sis. kylvetys, kovettumien poisto, raspaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kestolakkaus ja voide.

Lakkaus hoitoihin lisämaksusta  6€, saat China Glaze -lakkapullon itsellesi jalkahoidon jälkeen.

KÄSIHOITO

Kädet ovat asiakaspalvelussa esillä jatkuvasti, naisilla sekä miehillä. Kun kädet ovat epäsiistit, ne kyllä huomataan kuten myös siistityt ja hyvin hoidetut kädet! Se, että käyt käsihoidossa, ei kuitenkaan riitä pitkäksi aikaa vaan sinun on hyvä hoitaa käsiäsi joka päivä: pese ihoystävällisillä pesuaineilla, käytä suojakäsineitä siivotessa ja tiskatessa, helli käsiesi ihoa kosteuttavilla voiteilla sekä kynsinauhaöljyillä! Myös käsien ihoa voi kuoria ja hoitaa naamioilla.
Jos sinulla on rakennekynnet tai oman kynnen geelaus, käsien voitelu ja kynsinauhaöljyn käyttö saa kyntesikin näyttämään paremmilta ja tulemaan paremmin esille.

Tarjoamme teille kaksi erilaista käsihoitoa:

Perusmanikyyri
sis. kynsien viilaus muotoon ja kynnen pinnan siistiminen, kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus

Spa-manikyyri
sis. kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, lakkaus, hieronta ja naamio.

KASVOHOITO 

Kasvojen alueen iho voi muuttua muun muassa vuoden aikojen, hormonimuutosten, stressin, voimakkaiden tai pitkien lääkekuurien vuoksi.

Se, miten hoidat ihoasi kotona, on äärimmäisen tärkeää ihosi kunnon kannalta. Muista hoitaa ihoasi päivittäin, käytä kaikkia kasvojen ihon tuotteita myös kaulalle paitsi täsmähoitotuotteita.

Säännöllinen kosmetologilla käynti varmistaa sen, että sinulla on ajankohtainen tieto ihosi kunnosta, mutta myös sen että sinulla on kotona juuri oikeat ihonhoitotuotteet käytössäsi.

Tarjoamme sinulle 3 erilaista kasvohoitoa, joista voit valita mieleisesi. Kun tulet kasvohoitoon ensimmäistä kertaa, pyydämme sinua täyttämään esitietolomakkeen jotta osaamme tehdä sinulle mahdollisimman tehokkaan ja turvallisen kasvohoidon toiveittesi mukaisesti. 

Peruskasvohoito
sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet. Hoidon kesto max. 45 min. Halutessasi voit ottaa peruskasvohoitoon lisäpalveluja, kuten esim. epäpuhtauksien poisto tai hieronta, joilla saat räätälöityä juuri sinun tarpeisiin sopivan kasvohoidon. HUOM! Otathan huomioon että hoidon aika sekä hinta muuttuu lisäpalveluiden myötä. 

Lisäpalvelut peruskasvohoitoon:

 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys 
 • Ripsien kestovärjäys
 • Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
 • SIlmänympäryshoito
 • Manikyyri
 • Käsihieronta
 • Tehoaineen imeytys ultralla
 • Ultraäänipuhdistus
 • Epäpuhtauksien mekaaninen poisto
 • Kasvohieronta (klassinen/akupainanta)
 • Bambuhieronta kasvoille
 • Lämmin jadenyyttihieronta kasvoille 

 

Ultraäänipuhdistus
sis. alkupuhdistuksen, ultrakuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen,naamion ja loppuvoiteet 
HUOM! ei hierontaa

Luomukasvohoito
Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronta, naamio ja loppuvoide Dr. Schellerin luomukosmetiikalla tehtynä.
HUOM jos et ole ennen käyttänyt luomukosmetiikkaa, voi kasvojen iho punoitella hoidon jälkeen hetken aikaa johtuen puhtaista raaka-aineista.

Hemmotteleva kasvohoito 

sis. alkupuhdistuksen, kirkastava kemiallisen kuorinnan, hieronnan lämpimillä jadenyyteillä, tehoampullin, naamion ja loppuvoiteet, sekä käsille kevyt hieronta ja naamio.

 

Ultraäänilaite hoidon yhteydessä

Olemme ottaneet käyttöön ultraäänilaitteen kahden kasvohoidon yhteyteen (ultraäänipuhdistukseen ja peruskasvohoitoon lisäpalveluna).
Ultraäänilaite tehostaa ihonpuhdistusta ja nostattaa epäpuhtaudet paremmin ihon pintaan kun se on kuorinta-asetuksella. Ultraäänellä on myös ihohuokosia pienentävä vaikutus sarjahoidoissa. Imeytys taas parantaa kiinteyttävien aineiden imeytymistä, jolloin se on ihanteellinen ikääntyneen ihon hoidossa sekä juonteiden tasoitusta halutessa. Pitkien sairastelu/stressijaksojen jälkeen tämä toimii ihanasti myös elottoman ihon kirkastavana hoitona.

Milloin ei pitäisi tehdä ultraäänilaitetta:
Syöpä, epilepsia, sydämentahdistin, hemofilia, tarttuvat taudit, veren välityksellä tarttuvat taudit (hiv, hepatiitti, herpes), A-vitamiinihoidot, tetrasykliini, Roaccutan, lääkkeet jotka aiheuttavat ihon herkistymistä, ihoärsytys tai -vaurio, ei kasvojen alueen sokeroinnin yhteydessä.

 

VARTALOHOIDOT

Vartalon iho jää monesti huomiotta, varsinkin talvella kun verhoamme sen lämpimillä vaatteilla. Jotta saat pidettyä ihosi pehmeänä, suosittelemme että kuivaharjaat ja kosteutat ihosi päivittäin. Välillä on hyvä käydä myös hoitolassa hellimässä itseään, ja mikä sen parempaa hellintää kuin hemmottelut päästä varpaisiin!

Tarjoamme teille kaksi erilaista hierontatapaa vartalolle, nämä tavat eivät kuitenkaan ole lihaksia muokkaavia tai korjaavia tapoja, vaan puhtaasti rentouttavia.

Kokovartalohieronta
Sis. 75min kosmeettisen hieronnan koko vartalolle, huom. ei syvälihas- tai lihasta korjaava hieronta

Hot Stone -kuumakivihieronta
sis. vartalohieronnan kuumilla kivillä koko vartalolle

Hot Stone Special -hemmotteluhoito 
sis. vartalohieronnan kuumilla kivillä koko vartalolle sekä rentouttavan kasvohoidon: alkupuhdistus, kevyt kuorinta, hierontaa käsin ja kuumilla kivillä, naamio ja loppuvoiteet

Aromahieronta
Koko vartalon lempeä ja rentouttava n.75min pitkä hoito jossa käytetään aromaattisia öljyjä.

Esteitä aromahieronnalle:

 • Akuutti sairaus kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus.
 • Akuutit vammat kuten avohaavat, lihaksen repeämä, jänteen tai nivelsiteen venähdys, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat.
 • Syöpä, infektiot ihossa, verisuonitukokset, sydämentahdistin, hemofilia eli verenvuototauti, spastiset halvaukset, psykoosi, alkoholin ja/tai huumausaineiden alaisena oleminen, krapula, antibioottikuuri.
 • Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle niiden ollessa tulehdusvaiheessa.
 • Aromaöljyä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

SOKEROINTI

Sokerointi on ikivanha tapa poistaa ihokarvoja. Sokeroinnissa käytettävä massa sisältää vettä, sokeria ja sitruunamehua. HUOM! Sitruunalle voimakkaasti allergiset, emme suosittele tätä!!
Sokerointimassaa ei laiteta polttavan kuumana iholle vaan miellyttävän lämpimänä massana, ihokarvat vedetään karvatupesta karvan kasvusuuntaan joka vähentää karvojen katkeamista sekä karvatupen ärsyyntymistä, sokerointi vähentää karvojen sisäänkasvua sekä kuorii sokeroitavan ihon pehmeäksi ja poistaa kuolleen ihosolukon!

Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää saman päivän aikana saunomista sekä hikijumppaa. Karvan tulisi olla 3mm pituista, joten älä sheivaa vähintään viikkoon jotta saamme karvat otettua pois!

Teemme sokerointeja seuraaville alueille:

 • Kasvojen alue
 • Kainalot
 • Kädet
 • Bikiniraja
 • Reidet
 • Sääret

RIPSIENPIDENNYS

Ripsienpidennyksessä laitamme asiakkaalle aina yhteen omaan ripseen yhden kuidun, jolloin lopputuloksesta tulee kauniin luonnollinen. Käytämme C- ja B -kaarevuutta, 7-13mm pitkiä ja 0,20mm paksuja kuituja. Lisäksi ripsiin voi kiinnittää kauniin Swarowski-kristallin jos on oikein juhlatuulella! 
Tulethan pidennykseen ilman ripsiväriä tai silmämeikkiä, jotta pääsemme heti aloittamaan työt ja saat mahdollisimman hyvät ripset!!
Valitettavasti meistä kaikista ei ole ripsientekijäksi, joten aina ei ole saataville opiskelijatyönä tehtyjä ripsiä.
Ripsipidennysten pysyvyys vaihtelee ihmisen mukaan, minulla huoltoväli on esim. 2 viikkoa ja serkullani 5 viikkoa. Tähän vaikuttaa moni asia, kuten aineenvaihdunta, lääkitykset, se miten kohtelee ripsiään, hormonit, jos syö paljon kalaöljyä tai on muuten hyvärasvainen ruokavalio, Onko rasvainen iho, harrastukset, miten nukkuu, millä ja miten puhdistaa ripsiään..
Karvatupella on myös välillä univaihe ja välillä aktiivivaihe, joten huoltoväli voi vaihdella samalla asiakkaalla 2-5 viikon välillä ja kaikkea siltä väliltä.
Ripsipidennysten tekoon varataan pari tuntia aikaa. Välillä menee vähän yli, välillä vähän ali riippuen asiakkaan omien ripsien tuuheudesta.

VOLYYMIPIDENNYKSET

Volyymipidennykset tehdään ohuemmilla kuiduilla kuin klassiset pidennykset, eli jos klassiset on 0,15-0,25mm paksuja niin volyymit on 0,05-0,10mm paksuja kuituja. Kuiduista tehdään "viuhka" aina yhden oman ripsen päälle ja tällä tavoin saadaa tuuheutta ripsiin. Viuhkassa voi olla kahdesta seitsemään kuitua. 

HUOLTO

Huollossa otamme pois huonosti kiinni olevat tai liian pitkälle kasvaneet kuidut ja laitamme uusia kuituja tilalle. Otathan huomioon, että jos ripsistä on jäljellä enää muutama, emme saa niistä uuden veroisia koska huoltoon emme varaa niin kauan aikaa. Tulethan myös tähän ilman silmämeikkiä jottei aikaa kulu hukkaan silmiä/ripsiä putsatessa!
 

KOTIHOITO-OHJEET PIDENNYKSILLE

 • VÄLTÄ KASTELEMASTA RIPSIÄ 48h RIPSIENLAITOSTA TAI HUOLLOSTA
 • Älä käytä öljymäisiä meikinpoistoaineita silmien alueella tai rasvaisia silmänympärystuotteita, öljy liuottaa liimaa.
 • Puhdista ripset päivittäin niille tarkoitetulla puhdistusaineella, puhdistus oikeilla tuotteilla parantaa pidennysten pysyvyyttä
 • Harjaa ripset erilleen toisistaan suihkun/pesun jälkeen.
 • Vältä ripsien hypistelyä/vetämistä.
 • Ripsien pysyvyyttä heikentävät:
 1. suihkussa käynti
 2. kuumuus, höyry, sauna ja hankaus
 3. silmä- ja ripsikosmetiikan käyttö
 4. kyljellään ja vatsallaan nukkuminen
 5. kemialliset käsittelyt (kestovärjäys, ripsipermanentti ym.)
 6. silmien alueen hoidot.
 • Varaa huolto ajoissa -> huolto-aika on puolet siitä ajasta, kun tehdään kokonaan uudet ripset.

KYNSIKÄSITTELYT

IBX -käsittely luonnonkynsille

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja UV tai LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan UV tai LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta. IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Kestolakkaus

On kuin kaunis kynsilakka, mutta kestävämpi! Kynsilaadusta riippuen kestää 1-5 viikkoa kynnellä kauniina. Mitä paremmassa kunnossa ja napakampi oma kynsi alla on, sitä paremmin lakkaus pysyy sen pinnalla, liuskottuvassa ja pehmeässä "paperikynnessä" ei valitettavasti kovin pitkään. 
Kynsi valmistellaan kestolakkaukseen huoltamalla kynsinauhat ja kynnen pinta, poistamalla kiilto kevyesti kynnen pinnalta sekä viilaamalla kynnet sopivaan muotoon. Aluslakka, värilakka ja päällylakka kovetetaan UV -valon alla. Kun päällylakka on kovetettu, kynnet ovat valmiit ja kuivat eikä sinun tarvitse pelätä niiden pilalle menemistä. Kestolakkausta voi myös koristella kauniisti kuten geelikynsiä tai rakennekynsiä, koristelu maksaa erikseen.

Kaikilla tämä käsittely ei pysy pitkään, kynsi voi olla esim. niin sanottu rasvakynsi jonka pinnalla ei pysy mikään ylimääräinen hyvin. Myös lääkitykset, kuten mielialalääkkeet ja insuliini vaikuttaa pysyvyyteen heikentävästi, unohtamatta ihania mammahormooneja eli raskaana ollessa ei välttämättä kynnetkään pysy. Myös kynnen paksuus vaikuttaa ratkaisevasti pysyvyyteen, ohuissa kynsissä mikään ei pysy samalla lailla kuin paksuissa kovissa kynsissä valitettavasti. Myös se, miten käytät käsiäsi, vaikuttaa. Desinfiointiaineen jatkuva käyttö tai pesuaineille altistuminen vähentää pysyvyyttä ratkaisevasti. Pidäthän aina suojakäsineet kädessä kun esim. tiskaat tai siivoat.

Huolto

Huollossa kestolakkauset otetaan kokonaan pois ja laitetaan uudet tilalle. 

KOTIHOITO-OHJEET

 • Älä käytä kynsiäsi työvälineinä!!!
 • Käytä apuvälineitä / miestä tölkkien ja purkkien aukaisuun
 • Käytä hanskoja siivotessa / tiskatessa, liuottimet heikentää kynsien pysyvyyttä
 • Voitele kätesi ja kynsinauhasi voiteella päivittäin ja käytä kynsinauhaöljyä, myös kynsien alapuolelle omalle kynnelle
 • Käytä pakkasella aina hanskoja, oma kynsi reagoi lämpövaihteluihin nopammin kuin geeli ja tämä voi aiheuttaa ennenaikaista irtoamista
 • Älä revi kynsiä tai geelejä, pilaat omat kynnet sieltä alta
 • Varaa huolto ajoissa
 • Huoltoa odotellessa voit itse levittää kirkasta lakkaa kasvualueelle ja koko kynnelle
 • Jos lakkaat tavallisella kynsilakalla kestolakan päälle, poista lakka aina asetoonittomalla lakanpoistoaineella, asetoni tekee geelistä samean ja liuottaa sitä
 • Jos haluat lyhentää kynsiäsi, käytä aina viilaa! Geeli murenee sitä leikatessa